- 15 dkg kukoricaliszt
- 5 dkg lepényliszt
- 1,5 dl szójajoghurt
- 3 ek méz
- 50 g szeletelt mandula
- 1 kk szódabikarbóna
- 3 ek olaj
- 5 dkg RAMA
- őrölt fahéj
- őrölt szegfűszeg
- 2 dl szójatej
Először a száraz alapanyagokat keverjük össze, majd
adagonként a mézet, joghurtot, olajat, margarint és a
mandulát. A masszát vékonyan kiolajozott tepsiben
elosztjuk, és előmelegített sütőben kb. fél óra alatt
aranyszinűre sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.