Hozzávalók:
- krumpli
- só
- gluténmentes liszt
- 1 egész tojás
A krumplit megfőzzük. Villával összetörjük, sózzuk és
elkeverjük benne a tojást. Annyi glm. lisztet adunk hozzá,
amennyitől nem ragad, és kis nudlikat formázunk belőle.
Lobogó vízben addig főzzük őket, míg feljönnek a vízfelszínre.
- puffasztott quinoa
- lekvár
Puffasztott quinoába/amarántba forgatjuk, és lekvárral tálaljuk.
Megjegyzés:
- gluténmentes zsemlemorzsát pirítunk kevés olajon, abba is
forgathatjuk
- így készül a túrógombóc vagy szilvásgombóc is
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.