Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 6 db paradicsom
- 2 db paprika
- 4 db lilahagyma
- 2 db kisebb cukkini
- bambusz saslik pálcikák
- só
- pirospaprika
- olivaolaj
- kacsazsír
A csirkét megtisztítjuk, felvagdossuk két centis darabokra, sózzuk, kis pirospaprikát szórunk rá, olajjal leöntjük és az egészet átforgatjuk. Hűtűben pihentetjük két órát. Utána a zöldségeket kisebb darabokra szeleteljük, amiket később felhúzunk a pálcikákra. A pálcikákat hideg vízben áztatjuk és felhúzzuk rá vegyesen a zöldségeket és a húst. Sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint. Kacsazsírban kicsit megpirítjuk minden oldalát. Egy tepsiben ropogósra sütjük, kb. 10-15 percig.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.