Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 1 csirkemellfilé
- só
- 1 ek olívaolaj
- 1 dl kókusztej
A csirkét megtisztítjuk, kisebb kockákra vágjuk,
és olívaolajon serpenyőben megpirítjuk. Közben a karfiolt megtisztítjuk, rózsáira bontjuk, és lobogó sós vízben
kb. 15 percig főzzük.
A csirkét sózzuk, majd felöntjük a kókusztejjel, kicsit forraljuk, majd hozzáadjuk a karfiolt is egy kevés főzőlével,
és az egészet puhára főzzük.
A karfiol főzőlevében csigatésztát főzünk félkészre, és ezt is
a többihez adjuk. Összepirítjuk, és tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.