- 30 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg lepényliszt
- csipet só
- gluténmentes szódabikarbóna (gyógyszertárban beszerezhető)
- 1 kávéskanál kukoricakeményítő
- 1,5 dl szójatej
- 2,5 dl szénsavas ásványvíz
- kevés olaj a tésztába
A száraz összetevőket előbb elkeverjük, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a szójatejet, ásványvizet. A kukoricaliszt miatt kicsit több olajban kell kisütni a palacsintákat.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: Ingyenesen letölthető paleo fagyikönyv 2011.08.22. 14:27:05
Trackback: Nagy Zsófia | PALACSINTA 2011.05.28. 16:02:29
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.