Hozzávalók:
- egy tábla Tibi étcsoki
- 10 deka Rama
- egy csipet fahéj
- három tojás
- egy narancs reszelt héja
- 10 deka fagyasztott szeder
- két evőkanál kukoricaliszt
- egy kis kanál szódabikarbóna
Az étcsokit vízgőz felett felolvasztjuk a margarinnal, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a három tojássárgát. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A csokoládés masszát fahéjjal és a reszelt narancshéjjal ízesítjük. A kukoricalisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, és ezt is a csokis masszához adjuk, és beleforgatjuk a tojásfehérjéből vert keményhabot. Egy tortaformát kikenünk margarinnal, beleöntjük a tésztát, és a tetejét kirakjuk a felengedett szederrel. Körülbelül tíz perc alatt alacsony lángon készre sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.