Hozzávalók:
- 1 csomag spárga
- só
- kacsazsír
- 10 dkg glm. sonka felvágott
- 1,5 dl szójajoghurt
- 10 dkg sajt
A spárgát megtisztítjuk, lobogó sós vízben főzzük 10-15 percet, míg megpuhul. Tepsit kacsazsírral kikenünk, átforgatjuk benne a leszűrt spárgát, megszórjuk a felkockázott sonkával és sajttal, végül szójajoghurtot kanalazunk a tetejére. Előmelegített sütőben barnára sütjük 10-15 perc alatt.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.