- 5-6 szelet RINGA angolszalonna
- napraforgóolaj
- 8-10 darab közepes méretű krumpli
- 1 vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 10 db Pick virsli
- petrezselyem
Kevés olajat öntünk a tepsibe (ha az angolszalonna nem elég zsíros), és ráfektetjük az angolszalonna-szeleteket. Ráhalmozzuk a meghámozott, vékony szeletekre vágott krumplit és a megtisztított hagymákat egészben. Kevés olajjal megöntözzük, hogy a fűszerek jobban rátapadjanak, és sózzuk, borsozzuk. Végül a beirdalt virsliket ráhelyezzük a zöldségekre, és előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt alufóliával letakarva puhára sütjük. Mikor megpuhult, fólia nélkül még 10 percig ropogósra pirítjuk alacsony lángon. Tálaláskor petrezselyemmel megszórjuk.
(Minél vékonyabbra szeljük a krumplit, annál hamarabb kész lesz.)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.