Hozzávalók:
- 1 fej fehér káposzta
- 1 db vöröshagyma
- 1 doboz paradicsompüré (Spar)
- 2 db paradicsom
- só
- 1-2 ek csicseriborsóliszt
- 2-3 ek olívaolaj
A káposztát megtisztítom, felszeletelem, a vöröshagymát
is megtisztítom és kockákra vágom. Felteszem főni őket
kb. 3 dl vízben és megsózom. Mikor már egy kicsit összeesett
a káposzta, hozzáadom a paradicsomot és a paradicsompürét.
Az elfőtt vizet pótolom, ha kell, végül a csicseriborsólisztből és
az olívaolajból készült habarásból besűrítem.
(Másnapra jobban összeérnek az ízek, mint frissen.)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.