- 100 g kukoricadara
- 4 dl víz
- méz, darált mák ízlés szerint
- 4-5 mentalevél
- idénygyümölcs
A vizet felforraljuk, és beleszórjuk a
kukoricadarát. Addig főzzük, amíg a dara
besűrűsödik (5-6 perc). Mézzel, mentalevéllel ízesítjük,
és idény szerinti gyümölcsdarabokat keverünk el benne.
Hűlve tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.