- 250 g gluténmentes tészta
- 4-5 szelet RINGA szalonna
- kapor
- olaj
- só
- bors
- szerecsendió
- 2-3 gerezd fokhagyma
Vizet forralunk a tésztához, egy csipet sót, 1 ek olajat adunk hozzá.
Mikor forr, beleöntjük a tésztát.
Közben felkockázzuk a szalonnát, serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a
megtisztított, zúzott fokhagymát, fűszerezzük. Majd hozzákeverjük a
megfőtt tésztát.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.