- 200 g Cerbona Kócián karamellás kukoricapehely
- 10 dkg RAMA
- 1 kg reszelt alma
- 10 dkg darált dió
- méz
- fahéj
- 1 citrom reszelt héja, leve
- 1-2 alma szeletelve
A kukoricapelyhet összemorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Jól összekeverjük, és kiolajozott, magas oldalfalú tepsiben elterítjük a masszát. A tetejét almaszeletekkel díszítjük. 30 perc sütés után lesz kész, melegen tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.