Hozzávalók kb. 25 darabhoz:
- 20 dkg kukoricaliszt
- 1 kk gluténmentes szódabikarbóna (gyógyszertár)
- 1 kk gluténmentes kukoricakeményítő
- csipet só
- 10 dkg dió darabokra vágva
- 1 marcipánkenyér (én Zentis márkájút használok)
- 12,5 dkg Maroni gesztenyepüré
- 8 dkg margarin
- 1,5 dl bio szójatej
Először a száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a darabokra vágott marcipános csokit, a margarint, a gesztenyepürét és a szójatejet. Az egészet elmorzsoljuk, és kerek tésztává gyúrjuk.
Végül kisebb darabokat csípünk le a tésztából, a kezünk közt kis golyókká formázzuk, és összelapítjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsit kiolajozunk, ráhelyezzük a lepénykéket, és alacsony lángon 8 perc alatt megsütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.