- 1 csirkemellfilé
- 1 db édesburgonya (nagyobb méretű)
- 3-4 db krumpli (nagyobb méretű)
- 3-4 db vöröshagyma (nagyobb méretű)
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- szerecsendió
- zsír (kacsa)
A megtisztított zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, és a kizsírozott tepsibe halmozzuk. A csirkemellet is alaposan megmossuk, negyedeljük, és a zöldségekre tesszük. Az egészet fűszerezzük, átforgatjuk, és 180 fokon 20 percig alufóliával letakarva, utána újból átforgatva alufólia nélkül 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.