- 4-5 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- őrölt szegfűszeg
- 2 szem krumpli
- 2 szelet gluténmentes extrudált kenyér
- 1-2 ek tökmag szárazon pirítva
A zúzott fokhagymát olajon megpirítjuk, felöntjük 6 dl vízzel, és fűszerezzük.
Mikor forr, főtt, tört burgonyával besűrítjük.
Tálalásnál gluténmentes, extrudált kenyérdarabkákat szórunk bele, a tetejét pedig pirított tökmaggal díszitjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.