Húsz deka gluténmentes lisztet elkavarunk egy teáskanál szódabikarbónával, egy kávéskanál fahéjjal, és egy csipet sóval. Hozzáadunk húsz gramm puffasztott amarantot, 150 gramm szójajoghurtot, három evőkanál olajat, egy evőkanál mézet. Kiolajozunk egy tizenkét darabos muffinformát, és elosztjuk benne a tésztát. Tetejét megszórjuk dióval. Körülbelül tíz-tizenöt percet sütjük alacsony lángon. Végül házi mogyorókrémmel tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.