Hozzávalók kb. 40 darabhoz:
- 50 dkg kukoricaliszt
- 1 kk gluténmentes szódabikarbóna (gyógyszertár)
- csipet só
- fahéj
- 2 tojás
- 25 dkg RAMA
- 7-8 ek méz
- 1 dl bio szójatej
Először a száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, a tojást, mézet és a szójatejet. Az egészet elmorzsoljuk, és kerek tésztává gyúrjuk.
Végül kisebb darabokat csípünk le a tésztából, a kezünk közt kis golyókká formázzuk, és összelapítjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsit kiolajozunk, ráhelyezzük a lepénykéket, és alacsony lángon 8 perc alatt megsütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.