- 2 tojás
- csipet só
- 15 dkg gluténmentes lepényliszt (Tesco)
- 10 dkg kukoricaliszt
- 1 ek méz
- 2 ek kókuszreszelék
- 2 ek olaj
Annak ellenére, hogy nem szabad tojást sem ennem, időnként
azért szoktam "bűnözni". Íme egy különleges recept esős délutánokra.
A tojásokat az olajjal felverem, hozzáadom adagonként a lisztet, csipet sót, kókuszreszeléket, mézet és annyi vizet, amennyivel csomómentesre keverem a tésztát.
Első palacsintához kevés olajat öntünk a serpenyőbe (a többihez már nem kell), és alacsony lángon adagonként kisütjük. A méztől szép aranybarna lesz a tészta.
Ribizlilekvárral a legfinomabb.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.