- 250 g gluténmentes lepényliszt (TESCO)
- késhegynyi gluténmentes szódabikarbóna (gyógyszertár)
- késhegynyi kukoricakeményítő
- 100 g kókuszreszelék
- 100 g gluténmentes étcsoki (TIBI étcsoki)
- 8 dkg RAMA margarin
- 2 ek méz
- 2-3 ek presszókávé
Először a száraz alapanyagokat összekeverjük, majd beleforgatjuk
az apróra vágott csokidarabokat. Ezután hozzáadjuk a margarint, mézet
és annyi presszókávét, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.
Kis gombócokat formálunk a tésztából, két tenyerünk közt összelapítjuk, és
kiolajozott sütőlapra helyezzük.
Közepes lángon 10 perc alatt megsül.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.