Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 30 dkg gömbölyűszemű rizs
- vágott petrezselyem
- 3 dl húsleves
- 2 ek kókuszolaj
- 1,5 dl fehérbor
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 2 dl főzőtejszín (rizs vagy mandula)
- só
1 ek kókuszolajat felhevítünk, hozzáadjuk a megtisztított fokhagymát,
majd az átmosott rizst, és kicsit pirítjuk. Hozzáöntjük a húsleves
felét, majd folyamatosan pótoljuk az elfőtt nedvességet a fehérborral,
majd a megmaradt húslevessel. Közben sóval fűszerezzük.
A gombát felszeleteljük, 1 ek kókuszolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a
felkockázott paradicsomot. Majd felöntjük a tejszínnel, kicsit sózzuk,
pár percig főzzük, míg besűrűsödik. Megszórjuk petrezselyemmel, és
összekeverjük a rizzsel.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.