HTML

Gluténmentesen

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes receptek egy lisztérzékeny tapasztalatai alapján. Egészséges étrend, könnyű és finom diéta. Lehetsz ínyenc lisztérzékenyként is. Mert van választás.

Friss topikok

  • hot-spot (törölt): Jó nagy ribizlik,majdnem mint egy cseresznye. (2013.07.02. 10:27) ribizlis túrótorta
  • siskalaszlo: ha kisüt a nap talán lesz friss málna is valamikor :D (2013.05.27. 21:05) tejszínes csokitorta

2013.10.25. 12:48 mateni

sütőtökös csirke

Hozzávalók:

- 1 egész csirkemellfilé
- 1 fej vöröshagyma
- kacsazsír
- só
- 1 dl víz
- fél sütőtök

Megtisztítom a csirkét, nagyobb darabokra szelem, tepsibe rakom, kacsazsírt adok hozzá, sózom, és a vöröshagymát negyedelve mellé teszem. Kevés vizet öntök rá, és alufóliával lefedve készre sütöm kb. fél óra alatt. Többször átkeverem közben, és 10 percet fedő nélkül pirítom.
Közben a sütőtököt is megtisztítom, nagyobb szeletekre vágom (héjastul), és egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezem, a csirkével egyszerre sül.
Tálalásnál lehet felkockázni a sütőtököt vagy pürésíteni. Jó alaposan locsoljuk meg a csirke szaftjával, a sütőtök-vöröshagyma kombináció nagyon finom!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmentesen.blog.hu/api/trackback/id/tr55598797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása